Nieuws

Op deze nieuwspagina vind je alle recente updates, spannende evenementen en interessante verhalen van Camping De Kleine Wereld. Hier blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt op onze camping: van nieuwe voorzieningen en activiteiten tot tips voor de beste vakantie-ervaring. Mis geen enkel hoogtepunt!

Boek nu met welkomstkorting

Boek nu met welkomstkorting

31 januari 2024

Een cadeautje om te vieren dat wij een nieuwe website hebben én omdat wij binnenkort onze deuren openen. We kunnen niet wachten om jullie vanaf de zomer te verwelkomen op onze camping. Boek nu alvast jouw volgende vakantie en ontvang een fijne korting!

Hoera! Onze nieuwe website is live!

Hoera! Onze nieuwe website is live!

22 januari 2024

We zijn heel blij om aan te kondigen dat onze splinternieuwe website nu live is! Ontdek eenvoudig alle informatie over onze camping en de omgeving. Boek nu alvast jouw vakantie via onze frisse en gebruiksvriendelijke website. Plan je volgende vakantie bij ons met gemak en comfort. Tot snel!

Volg ons op Facebook en Instagram

Volg ons op Facebook en Instagram

21 januari 2024

We zijn momenteel druk aan het verbouwen, maar we willen je graag uitnodigen om alvast een glimp op te vangen van wat er komen gaat. We bouwen aan een wereld van ontspanning, rust en plezier voor kampeerliefhebbers. Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!