Kindvriendelijke camping

Wil je kamperen met kinderen in Nederland dan is Camping De Kleine Wereld in Groningen een goede keuze. Hier leren kinderen hoe hoog een kikker springt en hoe groot een zeearend is. Maar op onze avontuurlijke en autoluwe camping mogen ze vooral lekker kind zijn. Samen spelen op de verschillende veldjes. Coole trucs uithalen in de natuurlijke speeltuin of hutten bouwen in de houtwallen. Terwijl zij spelen, komen jullie tot rust. Kamperen met kinderen is zo voor iederéén fijn! 

Camping De Kleine Wereld is een camping zonder animatie. Daar heeft namelijk niemand behoefte aan! Hier maken kinderen - en hun ouders - spetterende bommetjes in het grote zwembad en spelen de kleine kinderen in het peuterbad. Een grote eik op de ligweide zorgt voor schaduw op warme dagen en een verkoelend ijsje krijg je bij de kiosk met buitenbar. Er is een natuurlijke speelplaats boordevol uitdagingen en het mooiste is: terwijl zij spelen geniet jij relaxed van een drankje op het terras van al die kunsten en capriolen. Je ziet ze groeien van alle aandacht!

Kamperen met kinderen: we weten hoe het is! 

Op onze camping gaan kleine en grote kinderen veilig op avontuur. Met modderlaarzen of blote voeten: het kan allemaal. Er valt genoeg te ontdekken! In de ‘achtertuin’ bijvoorbeeld, waar je via de Onner es langs wilde bloemen en paarden naar Appèlbergen loopt. Samen met papa en mama leer je een vuurtje stoken bij de tent of stap je op de fiets naar het Zuidlaardermeer. Wie het eerst een beverspoor spot, heeft gewonnen!

Aan het gemak is ook gedacht. We weten tenslotte hoe het is: kamperen met kleine kinderen. Daarom is ons moderne sanitairgebouw voorzien van vloerverwarming en kan je gebruik maken van een ruime familiebadkamer. Modderige kleren? Geen probleem! Er staan meerdere wasmachines tot je beschikking. En als je toe bent aan een rustig momentje voor jezelf - hallo boek! - dan is er altijd wel iets te doen voor ze. Lekker knutselen, fruit plukken of samen nieuwe spelletjes ontdekken: we organiseren regelmatig leuke activiteiten voor de kinderen en laten ons daarbij leiden door de natuur, het seizoen en onze fantasie.

Creating memories!

Ontspannen kamperen met jonge kinderen op een natuurlijke camping met een vleugje avontuur: het kan bij ons. Want op Camping De Kleine Wereld worden de leukste jeugdherinneringen gemaakt!