FAQ

Hier hebben we antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld om jouw verblijf bij ons zo soepel en plezierig mogelijk te maken.

Wat zijn de in- en uitchecktijden?
Zweedse huisjes
Aankomst vanaf 16.00 uur en vertrek tot 11.00 uur.

Kamperen
Aankomst vanaf 14.00 uur en vertrek tot 12.00 uur.

Mag je een kampvuur maken? 
Ja, bij ons mag dit! Je mag je eigen vuur maken in onze vuurschaal. Maak zelf een vuurtje of kom gezellig naar een door ons georganiseerd kampvuur.

Hoe betaal ik voor mijn kampeerplek of accommodatie?
Je kunt betalen via iDeal-link die je krijgt wanneer je reservering wordt bevestigd. Daarbij hanteren wij twee termijnen: de eerste termijn van 50% van het totale bedrag is 7 dagen na je boeking. De tweede termijn van 50% van het totale bedrag is 4 weken voor aankomst.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden? 

  • Meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum 15% van de overeengekomen prijs
  • Binnen 2 tot 3 maanden voor de ingangsdatum 50% van de overeengekomen prijs
  • Binnen 2 tot 1 maand voor de ingangsdatum 75% van de overeengekomen prijs
  • Binnen één maand voor de ingangsdatum 90% van de overeengekomen prijs
  • Op de dag van de ingangsdatum 100% van de overeengekomen prijs
  • Bij het vroegtijdig afbreken van je vakantie na de ingangsdatum 100% van de overeengekomen prijs 

Hebben jullie seizoensplekken beschikbaar?
Nee, die mogelijkheid hebben wij niet. Wij focussen ons op toeristisch kamperen, met verblijven met een maximum van 30 dagen.

Wat voor kampeerplekken hebben jullie?
Al onze kampeerplekken liggen op veldjes. De kampeerplekken variëren tussen de 60m2 tot 100m2. Lees hier alles over onder het kopje ‘Overnachten’.

Mag onze hond mee naar Camping De Kleine Wereld?
Honden zijn welkom bij ons op de kampeerplekken, niet in onze accommodaties (Zweedse huisjes). De hond dient wel altijd aangelijnd te zijn. Per reservering mag je maximaal 2 honden meenemen. Honden mogen geen overlast (bijv. continue blaffen of piepen) voor andere gasten veroorzaken. Hondenrassen en kruisingen die behoren tot de groep 'hoog risico honden' en honden die kenmerken vertonen van aanvals- en verdedigingshonden zijn niet toegestaan op de camping. Ongelukjes op en rondom de camping dienen direct opgeruimd te worden. Gratis poepzakjes zijn aanwezig. Nog vragen? Laat het ons weten!

Wat is de maximale boekingsduur?
Je kunt maximaal 30 dagen bij ons verblijven.

We staan hier niet op de camping. Mogen we als niet campinggast wel gebruik maken van het zwembad?
Het zwembad is alleen toegankelijk voor onze campinggasten.

Hoe krijg ik stroom op mijn plek?
Voor het aansluiten van stroom heb je een campingstekker (CEE-stekker, 3-polig) nodig: deze zijn ook verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt) in ons campingwinkeltje in het hoofdgebouw.

Is de camping met openbaar vervoer te bereiken?
Ja, zeker! Je kunt hiervoor het beste www.9292ov.nl raadplegen. De dichtstbijzijnde bushalte is Koelandssteeg. Ook kun je uitstappen bij bushalte De Vennen.

Hebben jullie laadpunten voor elektrische fietsen?
Ja, deze zijn aanwezig.

Is de camping geschikt voor mindervaliden? 
De camping is geschikt voor mindervaliden en het sanitair gebouw is rolstoelvriendelijk. In onze bistro is ook een invalidentoilet aanwezig.

Zijn er goede wandelroutes in de buurt? 
Ja, de omgeving is prachtig om in te wandelen! Het mooie Appelbergen en de Onnerpolder liggen om de hoek, en ook grenst het Pieterpad aan de camping. Je kunt naar wandelroutes vragen bij de receptie.

Welke sanitaire voorzieningen zijn er?
Op Camping De Kleine Wereld hebben we een gloednieuw sanitair gebouw, die van alle gemakken voorzien is. Je leest hier meer over onder het kopje faciliteiten.

Is het warme water inbegrepen in de prijs?
Ja, warm water is inbegrepen bij de prijs.

Kan ik gebruik maken van een wasmachine en droger?
Wij hebben een wasmachine en een droger. Je kunt hiervoor muntjes kopen bij de receptie.

Waar kan ik het beste mijn boodschappen doen?
Het dorp Onnen heeft een aantal lokale bedrijven waar je terecht kunt. Voor vlees ben je welkom bij biologische slager De Buurderij in Noordlaren, voor kleine boodschappen bij Wilma’s erf en voor verse, biologische groenten bij groentekwekerij Noordlaren. Heerlijk ijs haal je bij de IJsboerderij aan de overkant van de camping. In het dorp Haren, op 10 minuten fietsafstand van de camping, vind je ook allerlei winkels waar je boodschappen kunt doen.

Hebben jullie een grijswater loospunt voor campers? 
Ja, deze is aanwezig.

Hebben jullie een uitstort voor het chemisch toilet? 
Ja, deze is aanwezig.

Kan ik ook een dagje langskomen?
Gezellig, dit kan! Dagbezoekers dienen zich altijd, door degene met een boeking, vooraf bij ons aan te laten melden. We hanteren een dagbezoekersaantal van max 4 personenen per kampeerplek of accommodatie. De kosten bedragen 5,00 euro per bezoeker per dag.

Als je geen antwoord kunt vinden op je vraag in onze FAQ, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden!

Neem contact op