Eten, drinken en samenzijn in onze betoverende wereld

Bistro Landing

Onze bistro

Op Camping De Kleine Wereld staat genieten voorop. Onze bistro is er voor iedereen. Met eerlijke en veelal lokale producten worden de lekkerste gerechten bereid. Wandel in de vroege ochtend naar de bistro en start de dag rustig op. Geniet van de geur van versgebakken brood en drink een verse kop koffie. Het grote, warme, knapperende vuur zorgt binnen én buiten op het terras voor verbinding, warmte en rust. Geniet tijdens onze pizza-avonden van (h)eerlijke pizza’s met smaakvolle kruiden en tuinverse groenten. Terwijl de kinderen spelen in de natuurspeeltuin, laat jij je, met een werelds biertje in de hand, uitdagen voor een spelletje.

Buitenbar

Bij onze bistro kun je ook genieten in de buitenlucht, want we hebben een gezellige buitenbar waar je kunt ontspannen en van je favoriete drankjes kunt genieten. Of je nu kiest voor een verfrissend drankje overdag of een speciaalbiertje onder de sterren, onze buitenbar is de perfecte plek om te genieten van je tijd op Camping De Kleine Wereld.

openingstijden

Bistro Landing is vanaf 8 juni officieel geopend. In onze sfeervolle bistro kun je genieten van heerlijke maaltijden, bereid met liefde en lokale ingrediënten.

Openingstijden Laagseizoen:
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 20:00

Openingstijden Hoogseizoen:
Dagelijks: 12:00 - 22:00


Kom langs en ervaar de warme sfeer van Bistro Landing. Of je nu een vaste gast bent op onze camping of gewoon een dagje langs komt, je bent van harte welkom. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!