Faciliteiten

Luxe zwembad

Luxe zwembad

Waterpret voor jong en oud

Op Camping De Kleine Wereld kun je genieten van ons gloednieuwe zwembad. Een luxe zwembad, met een apart peuterbad voor de kleintjes. Naast het waterplezier kun je ontspannen bij ons gezellige barretje en genieten van verfrissende drankjes. De perfecte plek om te spelen én om af te koelen op de warme dagen!

Vuurplaats

Vuurplaats

Magie van het vuur

Maak op Camping De Kleine Wereld zelf vuur in onze vuurschaal! Of je nu een ervaren vuurmeester bent of gewoon zin hebt in een knusse avond rond het kampvuur, hier ben je de baas van je eigen vlammen. En als je liever samenkomt met medekampeerders, kun je altijd aansluiten bij onze georganiseerde kampvuren.

Natuurspeeltuin

Natuurspeeltuin

Voor onze kleine avonturiers

Vlak bij het terras van de bistro is er voor onze jongste gasten een natuurspeeltuin. De kinderen kunnen helemaal los gaan in de modderkeuken of boomhut, terwijl de ouders op het terras genieten van een verfrissend drankje!

Yoga

Yoga

Verbinding met de natuur

Op onze camping kun je volledig in harmonie met de natuur zijn: de ideale plek voor yoga. Voor de beginner én de ervaren yogi.

Sanitair gebouw

Sanitair gebouw

Nieuw en modern

Op Camping De Kleine Wereld hebben we een gloednieuw sanitair gebouw, die van alle gemakken voorzien is. Dit moderne gebouw is super duurzaam: het warme water wordt opgewekt door middel van zonnepanelen en zonneboilers.

Internet

Internet

Snel en betrouwbaar

Op Camping De Kleine Wereld bieden we snel en betrouwbaar internet, met dekking over het hele terrein. Internet is hier op de camping voor als je het nodig hebt, maar uiteraard uit kan schakelen voor als je remote wil zijn. 

Campingwinkel

Campingwinkel

Van dichtbij

Op Camping De Kleine Wereld is er een kleine campingwinkel met veelal lokale producten. Van marshmallows voor bij het kampvuur tot leuke kleine cadeauartikelen.

Kinderactiviteiten

Kinderactiviteiten

Avonturen in de natuur

We organiseren begeleide kinderactiviteiten waarbij we vaak gebruik maken van natuurlijke materialen, waardoor kinderen de magie van de natuur kunnen ontdekken. Van avontuurlijke speurtochten tot creatieve knutselprojecten, onze activiteiten brengen kinderen dichter bij de prachtige wereld om ons heen. Kom en doe met ons mee!

Trapveldje

Trapveldje

Trap, lach en win

Ons trapveldje is de ideale plek waar jong en oud samen kunnen komen voor een potje voetbal: of je nu een fanatieke voetballer bent of gewoon zin hebt in wat plezier. Beweeg, lach en maak mooie herinneringen. Neem je voetbalschoenen mee en daag je medekampeerders uit voor een wedstrijdje!

Hottub

Hottub

Kom tot rust

Op Camping De Kleine Wereld hebben we een heerlijke, knusse hottub, omringd door de weelderige natuur en groene omgeving. Ontspan je onder de sterrenhemel, omgeven door rust en sereniteit. Het is de perfecte manier om te genieten van de natuurlijke schoonheid om je heen terwijl je volledig tot rust komt. Dompel jezelf onder in deze luxe ervaring en geniet van ultieme ontspanning te midden van de prachtige natuur!