Camping met zwembad

Vind jij het ook zo heerlijk om in een ruim zwembad te kunnen duiken op de camping? Wij wel! Voor onvervalste waterpret tijdens je vakantie in Nederland ga je naar Camping De Kleine Wereld! Camping De Kleine Wereld ligt in Groningen, op de grens met Drenthe. We zijn een kleine camping en bieden eindeloos zwemplezier dankzij ons moderne, verwarmde zwembad met ligweide. Het zwembad ligt centraal dus vanuit je tent of vakantiehuisje plons je bij wijze van spreken zó het water in. Dat is nog eens makkelijk!

Camping met zwembad

Op camping De Kleine Wereld hebben we een zwembad van maar liefst achttien meter lang en zeven meter breed. Genoeg ruimte voor een bommetje dus! Voor de kleine kinderen is er zelfs een verwarmd peuterbad voor een dagelijkse portie spetterpret! In en rondom ons zwembad vermaak je je de hele dag door. Je hoeft de camping dus niet af op zoek naar verkoeling in het water. Baantjes trekken in de ochtend, eindeloos spelen en lekker relaxen op de ligweide of nog even afkoelen na een dag vol avonturen? Het kan allemaal! Je hoeft zelfs niet weg voor een hapje en een drankje: bij de kiosk haal je alles wat de dag compleet maakt.

Kamperen in Nederland, inclusief verkoelende plons!

Kamperen in Nederland betekent steeds vaker: genieten van warme, droge zomers. Hoe heerlijk is het dan om op een camping te staan met een eigen zwembad, alleen voor campinggasten? Om na een verkoelende plons rustig op te drogen in de natuurlijke schaduw van een grote eik of onder een parasol van het terras bij de kiosk? Het zwembad ligt bovendien dicht bij het sanitairgebouw, wat supermakkelijk is met kleine kinderen. Na het zwemmen direct even afspoelen met z’n allen in de familiebadkamer en daarna lekker opgefrist de dag vervolgen! 

Ons zwembad is van alle gemakken voorzien voor eindeloos zwemplezier. Het is strak, modern en heeft een brede trap waardoor je er makkelijk in en uit loopt. Je kunt hier ook prima op zitten, staan en spelen. De allerkleinsten vermaken zich in het naastgelegen peuterbad. Even uitgezwommen? Dan zoek je lekker een plekje in de zon of schaduw van de ligweide. Of je klapt een ligstoeltje uit op het vlonderterras met parasols. Nog even insmeren, zonnebril op en genieten maar!